Ödemiş’te Zincirleme Trafik Kazası: Sürücü Tutuklandı, İki Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de yaralandı. Kazaya karışarak olay yerinden ayrılan sürücü, polis tarafından tutuklandı.

Olay, Balabanlı Mahallesi’nde gerçekleşti. 28 yaşındaki sürücü Erhan K.’nın kullanmış olduğu 35 AF 3099 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Mustafa Ulaş’ın (51) kullandığı 35 KBJ 54 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ulaş, olay yerinde hayatını kaybederken, başka bir aracın sürücüsü Yılmaz G. de yaralandı. Yaralı Yılmaz G., kendi imkânlarıyla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne gitmeyi başardı.

Kazadan sonra olay yerinden kaçan Erhan K., hastanedeki işlemlerinin ardından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Erhan K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazanın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleri incelenerek, kazanın nasıl gerçekleştiği daha net bir şekilde ortaya konulacak. Ödemiş halkı, yaşanan bu üzücü olaydan dolayı büyük bir üzüntü içinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir