İktidar gazetesi yazıyorsa parçalanma büyük: Kabinede rötuş

AKP Kabinesinde Değişiklik Olacak İddiası

Işıkçılar grubuna yakın Türkiye Gazetesi, AKP’nin kabine değişikliği yapacağı ve 5 bakanın görevlerine devam edeceği iddiasını ortaya attı.

Haberde yer alan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in görevlerinde kalacakları belirtiliyor.

AKP kaynaklarına göre, kabinede değişiklik olması durumunda sadece belirtilen isimlerin değil, diğer bakanların da değişebileceği ifade ediliyor. Ayrıca, eski belediye başkanlarının parti yönetimine geçiş yapabileceği de gündemde.

AKP aynı zamanda, TBMM grup yönetimi ve Meclis Başkanlığı için yeni isimler belirleyecek. Grup başkanı ve beş grup başkan vekili için seçim yapılacak ve Meclis Başkanlığı için tekrar Numan Kurtulmuş’un aday gösterileceği belirtiliyor.

Related Posts

Bir ayda 3 ülke gezdi Ankara’da dinleniyor

Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 yıllık görev süresinde 45 ülkeye 120 ziyaret yaptı. 2017’den beri 540 bin kilometre yol yaptı. Makamına 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’e 1 kez bile gitmedi.

Almanya’dan Türkiye’ye Eurofighter onayı! Anlaşma yolda…

Alman medyası, Merz hükümetinin Türkiye’ye Eurofighter savaş uçaklarının ihracatına olumlu baktığını bildirdi. Handelsblatt gazetesi, satış anlaşmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı. Savunma haber sitesi Army Recognition ise bu kararın …

CHP’li Bağcıoğlu’ndan ‘FETÖ’ açıklaması: ‘Devletimize yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça göstermekte’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarının, bu örgütün devlete yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça gösterdiğini belirtti.

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarptı: 8 kişi yaralandı

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Dev şirketler üreticiden sütü toplayıp parasını ödememiş

Hayvan üreticileri piyasanın eline terk edilmişken; dev şirketlerden Pınar Kütahya’da, Torku da Konya’da topladığı sütün parasını dahi ödemedi.

Tüm dünya izliyor: İran nükleer tesislerde kazıya başladı

ABD’nin geçtiğimiz hafta B-2 bombardıman uçaklarıyla vurduğu İran nükleer tesislerinde yeniden inşa çalışmaları başladı. Uydu görüntülerine göre Fordo, Natanz ve İsfahan’daki yer altı komplekslerinde iş makineleri devrede. Pentagon’a göre, derin sığınak delici bombalarla hedef alınan hava boşlukları açılmaya çalışılıyor. İsrail ise, bu hamlelerin devam etmesi halinde yeni saldırı sinyali veriyor.