Bolu yangını faciasında mağdurlara hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Hakaret Suçuyla Gözaltına Alındı!

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınında hayatını kaybedenlerin yakınlarına hakaret ettiği iddia edilen Filiz A., Nevşehir’de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yangın mağdurlarının yakınlarına hakaret içeren ifadeler kullanıldığı ihbarıyla harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheli Filiz A.’nın Nevşehir’deki adresi belirlendi.

Filiz A., ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ ve ‘Hakaret’ suçlamalarıyla gözaltına alındı. Emniyetteki formaliteleri tamamlanan şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Güncel gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Related Posts

Manisalı şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın (37) acı haberi, Manisa’daki annesi Misliye Ozan ile İzmir’deki eşi Melahat Mangura’ya verildi.

Üvey kızını tüfekle yaralayıp canına kıydı

Kayseri’de Hacı Ahmet D. (76), üvey kızı Yağmur K.’yi (15) tüfekle yaralayıp, aynı silahla yaşamına son verdi.

Önce istinat duvarına ardından başka bir araca çarpan sürücü öldü

Aydın’ın Efeler ilçesinde istinat duvarına, ardından bir araca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Öte yandan hayatını kaybeden sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan: ‘Bakü de Erivan da barış istiyor’

Yıllarca çatışmalar ve anlaşmazlıklarla sarsılan Kafkaslarda uzun süre sonra bu kez barış zilleri çalıyor. “Artık geçmişe takılmaya gerek yok, geleceğe bakalım” diyen Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan, hem kendilerinin hem de Azerbaycan’ın barış istediğini söyledi.

Tutuklu Avcılar Belediye Başkanı Çaykara: Halkın iradesi, hiçbir duvarın ardında, hiçbir karanlığın içinde kaybolmaz

Tutuklu Avcılar Belediye Başkanı Çaykara: Halkın iradesi, hiçbir duvarın ardında, hiçbir karanlığın içinde kaybolmaz

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı