Yangına giden itfaiye aracını durduran polisler hakkında soruşturma başlatıldı

Edirne Valiliği, Fethiye Evren’in (82) hayatını kaybettiği evde çıkan yangına müdahaleye giden su tankerinin, yolda polis tarafından durdurulduğu iddiaları üzerine açıklama yaptı. Su tankerinin, yangının nerede olduğunun öğrenilmek üzere 37 saniyeliğine durdurulduğu belirtilen açıklamada, görevli polisler hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Merkeze bağlı Korucu köyünde Fethiye Evren’in yaşadığı tek katlı evde, dün saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Komşuların ihbarıyla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, söndürdü. Kullanılamaz hale gelen evde Evren’in cesedi bulundu.

Edirne Valisi Yunus Sezer de köye giderek yanan evde incelemelerde bulundu ve Fethiye Evren’in ailesiyle görüşerek, başsağlığı diledi.

Valilik’ten açıklama

Bazı basın yayın organlarında yangına müdahaleye giden su tankerinin, yolda polis tarafından gece saatinde siren çaldığı için durdurulduğu öne sürüldü. İddialar üzerine Valilik açıklama yaptı. ‘10.02.2025 günü saat: 02.35 sıralarında ilimiz Korucu köyünde meydana gelen ve bazı basın yayın organlarında yer alan olayla ilgili olarak açıklama yapılması gereği duyulmuştur” denilen açıklamada, “Yapılan incelemede olay yerine intikal eden ilk aracın itfaiye aracı olduğu, olay yerine giden ikinci aracın ise takviye amaçlı su tankeri olduğu ve resmi görevliler tarafından ‘yangının nerede olduğu’ öğrenilmek üzere durdurulduğu anlaşılmıştır. Kamera kayıtları incelendiğinde ise olay yerine giden su tankerinin ‘37’ saniye durdurularak soru sorulduğu tespit edilmiştir. Akabinde dün itibariyle durdurma olayıyla ilgili görevliler hakkında idari soruşturma başlatılmıştır” denildi. (DHA)

Öykü Karayel, Burak Deniz ve Osman Sonant, Umami filmini anlattı

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | CHP’li belediyelere terör soruşturması!

TIKLAYIN | İstanbul’da eğitime kar engeli; bazı ilçelerde okullar tatil edildi

TIKLAYIN | Uyuşturucuyla yakalanan Özel harekatçılar, Komiser Kürşat’ın intiharıyla bağlantılı tayinler: Emniyet’te neler oluyor?

TIKLAYIN | Sırrı Süreyya Önder anlattı: Öcalan nasıl bir çağrı yapacak?

TIKLAYIN | Trafik cezaları artacak, hapis cezası geliyor

TIKLAYIN | AKOM’dan İstanbul için yeni kar uyarısı: Çarşamba gününe dikkat!

Related Posts

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

Manisalı şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın (37) acı haberi, Manisa’daki annesi Misliye Ozan ile İzmir’deki eşi Melahat Mangura’ya verildi.

Üvey kızını tüfekle yaralayıp canına kıydı

Kayseri’de Hacı Ahmet D. (76), üvey kızı Yağmur K.’yi (15) tüfekle yaralayıp, aynı silahla yaşamına son verdi.

Önce istinat duvarına ardından başka bir araca çarpan sürücü öldü

Aydın’ın Efeler ilçesinde istinat duvarına, ardından bir araca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Öte yandan hayatını kaybeden sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan: ‘Bakü de Erivan da barış istiyor’

Yıllarca çatışmalar ve anlaşmazlıklarla sarsılan Kafkaslarda uzun süre sonra bu kez barış zilleri çalıyor. “Artık geçmişe takılmaya gerek yok, geleceğe bakalım” diyen Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan, hem kendilerinin hem de Azerbaycan’ın barış istediğini söyledi.