Serbest muhasebecilikte 2025 yılı asgari ücret tarifesi belirlendi

2025 Yılında Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik İçin Yeni Asgari Ücret Tarifesi Açıklandı

Bu yıl serbest muhasebecilik, serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik işlemleri için geçerli olacak asgari ücret tarifesi belirlendi. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı tarife, 1 Ocak 2025’ten itibaren yürürlüğe girecek ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

2025 Yılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Asgari Ücret Tarifesi’ne göre, defter tutma bedeli en az 411 lira ile en fazla 9 bin 351 lira arasında olacak.

Kuruluş işlemleri için yapılacak çalışmalar için en düşük 11 bin 632 liradan, değişiklikler için ise en az 12 bin 498 liraya kadar ödeme yapılabilecek.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İzdihar

ABD Başkanı Donald Trump’ın Körfez turundan yansıyan çok çeşitli tablolarda, Ortadoğu coğrafyasının hangi istikamete doğru ilerlediğine dair dikkat çekici ayrıntılar vardı: Bölgedeki zengin Arap ülkelerinin Amerika ve dünya sistemi ile tam bir entegrasyon içinde hareket etmek istediklerine dair kuvvetli bir niyet beyanı, bu ayrıntıların ilkiydi şüphesiz. Trump’a gösterilen izzetüikramdan imzalanan trilyon dolarlık anlaşmalara kadar, her adımda bunu görmek mümkündü. Adeta bir imparator muamelesi

Bayram ikramiyesi bekleyen emeklilere uzmanlardan şaşırtıcı uyarı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, emeklilerin en büyük beklentisi, bayram ikramiyelerindeki artıştı. Ancak hükümetin 4 bin TL olarak açıkladığı ikramiye, bu beklentilerin oldukça gerisinde kaldı. Uzmanlar ise, geçici çözümler yerine, kalıcı maaş zammı talep ediyor.

Saraya bütçe dayanmıyor!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı harcamaları rekora gidiyor. Bu yıl için 16 milyar liralık bütçe öngörüsüne rağmen saray sadece ilk 4 ayda 5.3 milyar lira harcadı. Sözcü’den Tolga Uğur’un haberine göre Cumhurbaşkanlığı harcamalarının aylık bazda yüzde 215 …

Türkiye’de gerçek emeklilik hayal

Hanehalkı İşgücü Araştırması’na göre 2025 yılının ilk çeyreğinde emekli olduğu halde çalışmaya devam edenlerin sayısı arttı.

Devlet memurları kanunu değişiyor: 10 madde kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin birinci bölümünde yer alan 10 maddesi kabul edildi.

Bakan Işıkhan duyurdu: 1 milyon 320 bin kişilik istihdam hedefi

Bakan Işıkhan duyurdu: 1 milyon 320 bin kişilik istihdam hedefi