Papara’nın sahibi kim?

Papara Sahibi ve Fintech Sektörü

Papara’nın sahibi ve Türkiye’deki fintech sektörünün gelişim süreci merak konusu. 2016 yılından beri elektronik para ve ödeme hizmetleri sunan Papara, sektördeki önemli bir rol oynamaktadır.

Papara’nın Kurucusu Ahmed F. Karslı

İlk şirketini 17 yaşında kuran ve 19 yaşında satan Ahmed F. Karslı, birçok başarılı girişime imza atmıştır. 2015 yılında Papara’yı kuran Karslı, 2020-2022 yılları arasında CEO olarak görev yapmıştır. Papara’nın büyüme hızı ve vizyonu doğrultusunda yatırımları yöneten Karslı, 2021 yılında PPR Holding’in başkanlığını üstlenmiştir. Hukuk Fakültesi mezunu olan Karslı, aynı zamanda serbest avukatlık yapmaktadır.

CTO Emre Kenci’nin Yolculuğu

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Emre Kenci, Microsoft ve BtcTurk gibi önemli şirketlerde görev almıştır. 2016 yılından bu yana Papara’da CTO olarak çalışan Kenci, yeni ürün gelişiminde etkili bir rol oynamaktadır. Nisan 2022’den itibaren Papara’nın CEO’su olarak görev yapmaya devam edecek.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.

Reklamdır

Related Posts

PlayStation Plus’tan önümüzdeki ay 22 oyun birden ayrılacak

Sony’nin PlayStation Plus servisi, son günlerde daha çok oyuncuları hayal kırıklığına uğratacak haberlerle gündeme geliyor. Bildiğiniz gibi Sony geçtiğimiz hafta PlayStation Plus’ın Türkiye’deki abonelik ücretlerine ciddi bir zam yaptı. Öyle ki …

ICT Day 2025 İstanbul’da düzenlediği

Huawei, İstanbul’da düzenlediği Huawei ICT Day 2025 etkinliğinde; yapay zekâ, bulut, 5G ve IoT çözümleriyle endüstriyel dijital dönüşümün geleceğini ele aldı. Kurumların dijital çağa uyumuna ışık tutan etkinlik, üç ayrı sektörel zirveyle tamamlandı.

Subnautica 2 için geri sayım başladı: İlk geliştirici günlüğü yayında!

Subnautica evreninin derinliklerine yeni bir yolculuk başlıyor. Serinin efsanevi yapımlarına imza atan Unknown Worlds, Subnautica 2’nin ilk geliştirici günlüğü vlog’unu yayımlayarak erken erişim sürecine resmen start verdiğini duyurdu.

Kopya çektiği için üniversiteden atıldı, hile yapmak için yapay zeka geliştirdi

Yapay zeka, yaratıcı ve üretken çözümler kadar, etik sınırları zorlayan girişimlere de ilham kaynağı oluyor. Hile yapmak için tasarlanmış Cluely’nin eğitim ve iş dünyasında nasıl bir tehdit oluşturduğu, yasal ve ahlaki açıdan tartışılıyor.

TSMC, 1.4 nm üretim sürecini duyurdu!

Tayvan merkezli yarı iletken üreticisi TSMC, yeni nesil 1.4 nm üretim sürecini görücüye çıkardı. “A14” verilen teknolojinin, 2028 yılında seri üretime geçmesi planlanıyor. Bu sistem, beraberinde NanoFlex Pro isimli yeni bir optimizasyon …

Sony Xperia 1 VII için geri sayım: Kanlı canlı görüntülendi!

Sony, bir süredir üzerine çalıştığı Xperia 1 VII için geri sayıma geçti. Akıllı telefonla ilgili bugüne dek ortaya çıkan raporlar amiral gemisi düzeyinde bir performans sunacağı yönünde. Son gelişmeler ise ürünün canlı görüntüsünü gözler önüne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir