Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yönetici ve Öğretmenlere Ek Ders Ücreti
Milli Eğitim Bakanlığı, yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders saatlerine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına yönelik kararı Resmi Gazete’de yayımladı.
Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçimi sürecinde, ön değerlendirme aşamalarının hafta sonu yapılması durumunda, görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere her bir oturum için 1 saat ek ders ücreti ödenecek ancak günlük 5 saati geçmeyecek.
Oturum Başına Belirlenen Ücret
Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarına yönelik bireysel değerlendirme aşamasının hafta sonu yapılması halinde, görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere her bir oturum için 1 saat ek ders ücreti ödenecek ancak günlük 5 saati geçmeyecek. Farklı yetenek alanlarına göre aynı günde yapılacak bireysel değerlendirme uygulamalarının aynı oturumda gerçekleşmesi durumunda, görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere sadece bir yetenek alanına ilişkin olarak her bir oturum için 1 saat ek ders ücreti ödenecek ve günlük 5 saati geçmeyecek. Yönetici ve öğretmenlere, bu çerçevede aynı oturumda birden fazla görev verilmeyecek.
More Stories
İBB Meclisinden olağanüstü karar! İmamoğlu’nun vekilinden flaş adım
Son Dakika: Murat Ongun’un mal varlığına el konuldu
4 çeşit yemekli iftar menüsü 40 TL oldu! Akın akın gidiyorlar