Mühimmat fabrikasındaki patlama: 10 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Balıkesir’de Patlama Sonucu 11 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir’de faaliyet gösteren mühimmat fabrikasında 24 Aralık’ta meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3’ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, şirket müdür vekili-operasyon direktörü Cem Y, patlayıcı mesul müdürü Serkan B. ve iş sağlığı güvenliği müdür vekili Hulusi Yağız A tutuklanırken, mühimmat üretim müdürleri Erman G. ve Murat A adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer 5 şüpheli ise savcılık sorgularının ardından salıverildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Ankara’da “Kral’ın Doğum Günü” resepsiyonu

Birleşik Krallık’ın Milli Günü olarak kutlanan “Kral’ın Doğum Günü” vesilesiyle Ankara’daki Büyükelçilik Konutu’nda düzenlenen resepsiyonda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki stratejik iş birliği vurgulandı. Resepsiyona çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay da katıldı.

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

Hacettepe’de 100 öğrenciye İmamoğlu soruşturması: ‘Rektörün helvası’ suç oldu

Hacettepe Üniversitesi yönetimi, protesto amacıyla “rektörün helvası” ismiyle kavurdukları helvayı dağıtan öğrencilere soruşturma açtı. Öte yandan 100 öğrenciye de soruşturma açıldığı öne sürüldü.

Son ankette AKP’de kale kalmadı! CHP o illerde farkı açtı

ORC Araştırma’nın beş büyükşehirde yaptığı son seçim anketlerde CHP, AKP’yle olan farkı açtı. Özellikle son genel seçimde Cumhur İttifakı’nın birinci olduğu Adana’daki sonuç dikkat çekerken Malatya’daki farkın yüzde 40’lardan 12’ye düştüğü görüldü.

Gazze’nin sesi olmuştu: Ünlü rapçi Macklemore’un evi soyuldu

ABD’nin Seattle eyaletinde “Macklemore” olarak tanınan rapçi Benjamin Hammond Haggerty’in evinin soyulduğu bildirildi. İki hırsızdan birinin, bakıcı kadını etkisiz hale getirdiğini ve diğer hırsızın da “binlerce dolar değerindeki eşyayı” çaldığı aktarıldı. Müzik kariyerine 2000’li yıllarda başlayan Macklemore, İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarını en üst perdeden eleştiren sanatçılardan olmuş, gelirlerinin bir bölümünü Filistinlilere bağışlamıştı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem