MB Başkanı Fatih Karahan iş dünyası ile bir araya gelecek

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm Toplantıları kapsamında bugün Uşak, yarın da Denizli’de iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

Karahan, 2025 yılında başlattığı söz konusu toplantıların ilkini 17 Ocak’ta Eskişehir’de gerçekleştirmiş ve bu toplantılar kapsamında yıl boyunca birçok şehirde sanayi, ticaret ve esnaf odalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi planladıklarını belirtmişti.

TCMB Başkanı Karahan, “Merkez Bankası bünyesinde reel sektörle düzenli olarak bire bir görüşmeler yapan bir ekibimiz var. Bu ekiplerimiz, Türkiye genelinde 3 bine yakın firmayla görüşmeler yaptılar. 2025 yılında bu iletişimi Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm Toplantıları’yla bir adım ileri taşımaya karar verdik. Yıl içinde birçok şehri ziyaret ederek sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. (AA)

Botoks ücreti ne kadar olmalı, Türkiye’de yasal olan markalar hangileri; Dr. Nurhayat Gül anlattı


 

Related Posts

Türkiye’den Anneler Günü için 30 ülkeye çiçek ihraç edildi

Anneler Günü için Türkiye’den 30 ülkeye 75 milyon dalın üzerinde çiçek ihraç edildi, iç pazardaki mezatlarda ise hareketlilik sürüyor.

Alaattin Aktaş: Nihat Zeybekci’nin açıklamaları Bakan Şimşek ve TCMB’ye açık bir mesaj mı?

Alaattin Aktaş: Nihat Zeybekci’nin açıklamaları Bakan Şimşek ve TCMB’ye açık bir mesaj mı?

Aracı kurumların en çok önerdiği hisseler ve hedef fiyatları…

ForInvest Haber tarafından derlenen toplam 30 aracı kurumun model portföyü analiz edildiğinde, 23 kurumun THY hisselerine yer verdiği görüldü. THY’yi 21 portföyle Turkcell, 17 portföyle Aselsan, 16 portföyle BİM, 15 portföyle Migros izledi. Diğer …

TL’nin değeri Nisan’da geriledi

Reel efektif döviz kuru endeksi, Nisan 2025’te TÜFE bazında 1,55 puan azalarak 72,12’ye geriledi.

Borsa günün ilk yarısında yükseldi: İşte en çok kazandıran sektörler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,87 değer kazanarak 9.191,47 puana çıktı. Günün ilk yarısında yükseliş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 79,28 puan ve yüzde 0,87 artışla 9.191,47 puana yükseldi.

Ünlü yemek şirketi en büyük rakibini satın alıyor

Amerikan online yemek siparişi ve market teslimat platformu DoorDash, İngiliz rakibi Deliveroo’yu bünyesine katmaya hazırlanıyor. Deliveroo, DoorDash’in yaptığı 2,9 milyar sterlin (yaklaşık 3,9 milyar dolar) tutarındaki satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir