Konteyner yandı; apartmanda oturanlar tahliye edildi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bir apartmanın önündeki konteynerde çıkan yangında, binada oturanlar tahliye edildi. Ekipler, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Vezirköprü ilçesi Esentepe Mahallesi’nde bir apartmanın önünde bulunan konteynerde sabaha karşı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin yükselmesi üzerine binadakiler tedbir amaçlı tahliye edildi.

Ekipler yangını yaklaşık 30 dakikalık müdahaleyle söndürdü. Yangında binanın dış cephesi zarar gördü.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (DHA)

Yine mi! ‘Uzak Şehir’de levirattan doğan aşk hikâyesi…

 

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Kanye West ve Bianca Censori, çıplak kırmızı halı şovunun ardından Grammy ödüllerinden polis eşliğinde mi çıkarıldı?

TIKLAYIN – Spor yazarları, Fenerbahçe-Rizespor maçını yorumladı; “Türk hakemliği sadece futbol için değil, sosyal barış için de beka sorunudur”

İstanbul’da büyük vurgun: İtfaiye görevlisi mesai arkadaşlarını 300 milyon TL dolandırdı

TIKLAYIN -Fabrizio Romano yeni takımını duyurdu; Galatasaray’da Nelsson’la yollar ayrılıyor

TIKLAYIN – Günün spor manşetleri: “Transferde Kartal haftası”, “Kabustan zafere”, “Trippier harekatı”

TIKLAYIN – Cezaevinde intihar eden yenidoğan davası sanığı İlker Gönen’in avukatı “Hücresine urgan bıraktılar” dedi; hakkında soruşturma başlatıldı

TIKLAYIN – Yunus Emre Vakfı’nın paraları “uçmuş”: Rezervasyona bile fatura kesmişler, 10 ayda 110 milyon liralık uçuş hizmeti almışlar!

Related Posts

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

Manisalı şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın (37) acı haberi, Manisa’daki annesi Misliye Ozan ile İzmir’deki eşi Melahat Mangura’ya verildi.

Üvey kızını tüfekle yaralayıp canına kıydı

Kayseri’de Hacı Ahmet D. (76), üvey kızı Yağmur K.’yi (15) tüfekle yaralayıp, aynı silahla yaşamına son verdi.

Önce istinat duvarına ardından başka bir araca çarpan sürücü öldü

Aydın’ın Efeler ilçesinde istinat duvarına, ardından bir araca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Öte yandan hayatını kaybeden sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan: ‘Bakü de Erivan da barış istiyor’

Yıllarca çatışmalar ve anlaşmazlıklarla sarsılan Kafkaslarda uzun süre sonra bu kez barış zilleri çalıyor. “Artık geçmişe takılmaya gerek yok, geleceğe bakalım” diyen Ermeni Cumhurbaşkanı Haçaturyan, hem kendilerinin hem de Azerbaycan’ın barış istediğini söyledi.