Kent Lokanta’sının mutfağına sabotaj! Bütün ürünleri çürüttüler

Hain Saldırıya Rağmen Buca Belediyesi Tarım Serasında Üretim Devam Edecek

Buca Belediyesi tarım serasında tuz nedeniyle meydana gelen hain saldırı sonucunda bitkilerin zarar görmesine rağmen, üretim hedeflerinden vazgeçmeyecek. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, seraya yapılan saldırıyı kınayarak, üretimin kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Bu olayın, Bucalı vatandaşların sofralarına yapılan hain bir saldırı olduğunu ifade eden Başkan Duman, “Çalışmalarımızı engelleyemeyecekler. Seramızı iki katına çıkaracağız, ürün yelpazemizi genişleteceğiz. 50 liraya vatandaşlarımıza 4 çeşitten oluşan menülerimizi ulaştırıyoruz. Her koşulda vatandaşlarımıza destek olacağız” dedi.

Sezon boyunca dikey tarım uygulamalarıyla 10 ton ürün hasat etmeyi planladıklarını belirten Duman, şu ana kadar 2,5 ton hasat elde ettiklerini söyledi. Ancak hain saldırı nedeniyle 7,5 ton ürün kaybı yaşadıklarını aktaran Duman, seranın zararının 1,5 milyon lira olduğunu açıkladı.

Duman, serada üretilen taze fasulyenin bir kısmının Kent Lokantaları’nda kullanıldığını, diğer kısmının ise takas yoluyla değerlendirildiğini ifade ederek, “Ürünlerimizi takas ederek önümüzdeki 6 ay için Kent Lokantalarında kullanacağımız sebze ve meyveleri sübvanse etmeyi planlıyorduk. Çok üzgünüz” dedi.

Related Posts

Ahmet Hakan: CHP terör bitmeden DEM ile uzlaştı, AK Parti terörün bitirilmesine yönelik adımlar attıktan sonra işbirliğine gitti

Ahmet Hakan: CHP terör bitmeden DEM ile uzlaştı, AK Parti terörün bitirilmesine yönelik adımlar attıktan sonra işbirliğine gitti

İsveç, Estonya’dan hapishane kiralamaya hazırlanıyor

İsveç hükûmeti, artan suç ve mahkum sayısı nedeniyle Estonya’daki hapishanelerden 600 hücre kiralamaya hazırlanıyor. Stockholm ve Tallinn arasında Haziran ayında imzalanan anlaşma, İsveç’in ceza sisteminde yeni bir dönemi başlatıyor. Kriminalvården …

Zelenskiy: Rus ordusu son bir haftada 1800’den fazla İHA ile saldırdı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun son bir haftada ülkesine 1800’den fazla insansız hava aracı (İHA), 1200’den fazla güdümlü bomba ve çeşitli tipte 83 füzeyle saldırdığını bildirdi.

Acil yardım hattı çöktü! Aramayın çağrısı yapıldı

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde 911 hattı çöktü, milyonlarca kişi acil durumlara karşı savunmasız kaldı. Yetkililer, vatandaşlara panik yapmadan alternatif hatları kullanma çağrısı yaptı.

İmamoğlu’ndan Malatya mitingine davet

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya’da düzenlenecek mitinge vatandaşları davet etti.

Gazze’de her gün yeni bir dram

Soykırımcı İsrail, Deyr el-Belah’ta gıda almak için sırada bekleyen 15 kadın ve çocuğu katletti. Han Yunus’ta ise un sırasındayken evi İsrail saldırısına hedef olan engelli baba Mecdi Cadallah, döndüğünde eşinin ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.