İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Beyaz Saray zirvesinden çıkan 4 kritik sonuç

ABD’de  Trump, Zelenski ve Avrupalı liderler arasında gerçekleşen görüşme, Rusya-Ukrayna savaşını bitirmeyi amaçlıyor. Peki, toplantıda verilen mesajlar ne anlama geliyor?

‘Filistinli Pele’ İrlanda’da anıldı

İrlanda’nın Bohemian takımı futbolcuları, İsrail tarafından öldürülen Filistinli eski milli futbolcu Süleyman el-Ubeyd’i (Filistinli Pele) andıkları tişörtlerle sahaya çıktı.

Kuralsız Sokaklar’da Yeni Rotalar

Kuralsız Sokaklar bu akşam Brezilya, Bali ve Dubai’yi keşfe çıkıyor. İlginç anlar ekranlara gelecek.

CHP’nin Aydın mitinginde on binlerce yurttaş Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmesine tepki gösterdi: ‘Biz zeybekte diz çökeriz’

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun, 19 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında tutuklanmasının ardından “Millet iradesine sahip çıkıyor” sloganıyla düzenlenen mitinglerin 47’ncisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmesinin ardından dün Aydın’da on binlerce yurttaşın katılımıyla yapıldı.

Galatasaray’dan sürpriz isme yakın takip: Uçuş hazırlandı, heyet Brezilya’ya gitti!

Süper Lig’e 2’de 2 yaparak başlayan Galatasaray, transferde hareketli günler geçiriyor.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: 86 milyonluk yoksullar ordusu yaratan iktidar, tarihin tozlu raflarında yerini alacak

CHP’li Deniz Yücel, ”İşçiyi, emekçiyi, emekliyi, çiftçiyi, esnafı, toplumun her kesimini bir kuru ekmeğe muhtaç bırakan AKP iktidarı,  86 milyonluk yoksullar ordusu yaratan iktidar olarak tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır” dedi.