Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

İmamoğlu tarihi yolculuğuna bu sözlerle start verdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplumdan gördüğü güçlü destekle son dönemin ve Türk siyasi en çok baskı kurulan isimlerden birisi oldu. Neredeyse her gün bir iddianamenin hazırlandığı İmamoğlu, parti içinde yapılan Cumhurbaşkanı adaylığı seçiminin ...

İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı İddiasıyla Yola Çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplumdan büyük destek gördü ve Türk siyasetinde baskı altında olan isimlerden biri haline geldi. Gün geçmiyor ki bir iddianame hazırlanmasın. İmamoğlu’nun CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, her konuşmasında İmamoğlu’na işaret ederek bu durumu destekliyor.

“CUMHURBAŞKANI OLMA İDDİASIYLA YOLA ÇIKIYORUM”

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Cumhurbaşkanı adaylığını resmen duyurdu.

İmamoğlu’nun paylaştığı videoda, “Önce aday, sonra Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla yola çıkıyorum. Ortak akıl ve uzlaşmayla Türkiye yeniden ayağa kalkacak, milletçe birliğimizi ve kardeşliğimizi yeniden kazanacağız” ifadeleri yer aldı.

İmamoğlu, videodaki konuşmasında şunları söyledi:

“Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, sevgili vatandaşlarım, önce aday, sonra Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla yola çıkıyorum.

Ben bir makama değil, zorlu bir mücadeleye adayım. Tek derdim, tek hayalim, bu iktidarın yerle bir ettiği devlet yapısını, ekonomiyi, demokrasiyi, hukuku, eğitimi, sağlığı yeniden inşa etmek.

Devleti bir avuç insanın değil, milletin çıkarlarının, milletin güvenliğinin bekçisi haline getirmek. Bunu da ancak hep birlikte başarabiliriz. Bu bozuk düzeni ancak her aşaması en geniş uzlaşmayla belirlenen ilkeli, erdemli bir dayanışmayla değiştirebiliriz.

Partimizin gerçekleştireceği ön seçim, ortak aklın, uzlaşma ve dayanışmanın ilk adımıdır. Ön seçimde ortaya koyacağımız irade, bu bozuk düzeni değiştirmek isteyen herkese uzatılmış onurlu, güçlü bir dost eli olacak. Ön seçimde partimiz bir kurtarıcı belirlemeyecek.

Biz 23 Mart’ta partimizin iradesini ortaya koyacağız ve bu ülkenin tüm cumhuriyetçilerine, demokratlarına, yurtseverlerine dönüp kurtuluş yok tek başına. Haydi hep birlikte görev başına diyeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak. Milletin hakkı milletin olacak.”

denetme sex veren site HD başarıbet giriş onwin giriş