Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

Yeşil ışık yaktılar! Gözler Trump’ın açıklayacağı tarihte

İsrail basını tarafından yapılan açıklamalara göre, gözler Trump’ın 7 Temmuz Pazartesi günü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşmesine çevrildi. Görüşme sonrası Gazze Şeridi’nde ateşkes ilan edileceği ve Hamas’ın Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiği duyuruldu.

ABD – Kolombiya gerginliğinde şok gelişme: Dışişleri bakanı istifa etti

Kolombiya’da yaşanan siyasi sarsıntı, Gustavo Petro hükümetini zorluyor. Dışişleri Bakanı Laura Sarabia, Başkan Petro ile yaşadığı fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek istifa etti. İstifa mektubunda Sarabia, son günlerde alınan kararları …

180 yıldır kayıp sanılıyordu: Tarihi değiştiren bildiri kutudan çıktı

Amerika’da bir Baptist kilisesinin arşivinde, 19’uncu yüzyıldan kalma ve 180 yıldır kayıp olduğu sanılan tarihi bir kölelik karşıtı bildiri ortaya çıktı.

Tunç Soyer’in ifadesi sona erdi

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de gözaltına alındığı operasyonda gelişmeler sürüyor. Soyer’in ifadesi tamamlandı. Avukatlar İsmet Köymen ve Murat Aydın basın açıklamasında bulundu