Bursa’da El Freni Çekilmeyen Otomobil Şarampole Uçtu

Bursa’da El Freni Çekilmeyen Otomobil Şarampole Uçtu

Bursa’da yaşanan olayda el freni çekilmeyen bir otomobil, kendi kendine hareket ederek şarampole uçtu. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. Şans eseri kimse yaralanmazken, amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntüler olayın vahametini ortaya koyuyor.

İddialara göre, sürücü aracını park ederken el frenini tam çekmemiş ve araçtan uzaklaşmış. Bir süre sonra otomobil kendiliğinden hareket ederek şarampole yuvarlandı. Otomobilin boş olması büyük bir faciayı önlerken, yaşanan olay anlık olarak kaydedildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Dünyaca ünlü yatırımcı tarih ve fiyat verdi: Her evde olacak

Dünyaca ünlü girişimci ve yatırımcı Vinod Khosla, insan benzeri robotların hayatımıza girmesinin artık çok yakın olduğunu söyledi. OpenAI, DoorDash, Block ve Impossible Foods gibi şirketlere yaptığı yatırımlarla tanınan 70 yaşındaki Khosla, “Robotikte de ChatGPT anı yakındır, 2-3 yıl içinde bunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Binlerce lira verilen cihaza şikayet yağdı: Alev gibi oluyor

Oyun dünyasında büyük beklentilerle piyasaya sürülen Nintendo Switch 2, şimdi kullanıcı şikayetleriyle gündemde. Binlerce lira ödeyerek konsolu edinen oyuncular, cihazın oyun sırasında adeta “alev gibi” olduğunu belirtiyor.

Google uygulamasının Apple Watch’ta desteği sona erdi

Google’ın not alma uygulaması Keep, yeni gelen iOS güncellemesiyle Apple Watch için artık desteklenmiyor.

Güneş Sistemi’ne uğrayan en büyük yıldızlararası cisim keşfedildi

Güneş Sistemi dışından gelen gökcisimleri ender görülüyor, ancak bu hafta bilim insanları büyük bir heyecan yaşadı. Gökbilimciler, 3I/Atlas adı verilen yeni bir kuyruklu yıldızın yıldızlararası uzaydan geldiğini ve şu anda Güneş Sistemi’nden geçmekte olduğunu doğruladı.

10.500 yıl önce yaşamış kadının yüzü yeniden canlandırıldı: Avrupalılar daha koyu tenliymiş

Belçika’da bundan tam 10.500 yıl önce yaşamış bir kadının yüzü yeniden canlandırıldı. Ortaya çıkan sonuca baktığımızda, tarih öncesi yaşayan Avrupalıların görünüşüne dair birçok bilgi içeriyor. Genetik ve arkeolojik veriler, o dönem insanlarının tek tip bir görünüme sahip olmadığını, farklı ten renklerinin Taş Devri’ne kadar uzandığını gösteriyor.

ÖTV’siz araç nasıl alınır? İşte tüm detaylar

ÖTV muafiyetli araç almak isteyenlerin kafasındaki soruları yanıtlayacak detaylar belli oldu.