Bursa Osmangazi’de AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu

BURSA (İGFA) – Bursa Osmangazi’de AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş başkanlığında düzenlenen mahalle başkanlarıyla buluşmada, mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve teşkilatın saha çalışmaları ele alındı.

Osmangazi’nin farklı mahallelerinden gelen mahalle başkanlarıyla yapılan toplantıda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, teşkilatın mahalle başkanlarıyla kurduğu güçlü bağın önemine vurgu yaptı. Başkan Kurtuluş, “En büyük gücümüz, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğumuz mahalle başkanlarımız! Onlarla kurduğumuz sağlam bağlar sayesinde, mahallelerimizdeki sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretiyoruz” dedi.

Toplantıda, mahalle başkanları kendi bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri dile getirdi. Mahalle başkanlarıyla düzenlediği bu buluşmaları dört aşamalı bir program halinde sürdürmeyi planladıklarını belirten Başkan Kurtuluş, söz konusu toplantıların sadece sorunları tespit etmekle kalmayacağını, aynı zamanda çözüm yollarını geliştirmek için önemli bir zemin oluşturacağını söyledi.

Related Posts

Özgür Çelik ifadeye çağrıldı, CHP’den ilk tepki: ‘Fiili gözaltı kararı, açıkça bir gözdağı!’

CHP İstanbul İl Başkanlığı seçiminde “menfaat karşılığı seçime hile karıştırıldığı” suçlamalarını içeren ihbarlara ilişkin, aralarında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de bulunduğu bazı il başkanlarının ifadelerinin alınmasına yönelik Emniyet’e talimat verildi. Gelişmenin ardından CHP’den ilk tepki, Burhanettin Bulut’tan geldi.

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

CHP’li Murat Emir’den AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki: Bu millet seni o şanlı tarihinin çöplüğüne fırlatır

Manisalı şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın (37) acı haberi, Manisa’daki annesi Misliye Ozan ile İzmir’deki eşi Melahat Mangura’ya verildi.

Üvey kızını tüfekle yaralayıp canına kıydı

Kayseri’de Hacı Ahmet D. (76), üvey kızı Yağmur K.’yi (15) tüfekle yaralayıp, aynı silahla yaşamına son verdi.

Önce istinat duvarına ardından başka bir araca çarpan sürücü öldü

Aydın’ın Efeler ilçesinde istinat duvarına, ardından bir araca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Öte yandan hayatını kaybeden sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.