Bolu Otel Yangınında İnceleme Tamamlandı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Yangınla İlgili İncelemeleri Tamamladı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğretim üyelerinden oluşan bilirkişi heyeti, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangınla ilgili incelemelerini tamamladı. Heyet, yangın mahallinde detaylı incelemelerde bulundu.

Kayak merkezinde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği üzücü olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen İTÜ’de görevli akademisyenlerden oluşan heyet, olay yerinde ikinci kez incelemelerde bulundu. Heyete bugün savcılar da eşlik etti.

Güvenlik önlemleri kapsamında binaya jandarma, itfaiye ve AFAD personeli refakatinde giren heyet, yaklaşık 3,5 saat süren detaylı incelemelerde bulundu. Heyet, incelemelerin ardından delil torbalarıyla bölgeden ayrıldı.

Related Posts

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Bir ayda 3 ülke gezdi Ankara’da dinleniyor

Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 yıllık görev süresinde 45 ülkeye 120 ziyaret yaptı. 2017’den beri 540 bin kilometre yol yaptı. Makamına 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’e 1 kez bile gitmedi.

Almanya’dan Türkiye’ye Eurofighter onayı! Anlaşma yolda…

Alman medyası, Merz hükümetinin Türkiye’ye Eurofighter savaş uçaklarının ihracatına olumlu baktığını bildirdi. Handelsblatt gazetesi, satış anlaşmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı. Savunma haber sitesi Army Recognition ise bu kararın …

CHP’li Bağcıoğlu’ndan ‘FETÖ’ açıklaması: ‘Devletimize yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça göstermekte’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarının, bu örgütün devlete yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça gösterdiğini belirtti.

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarptı: 8 kişi yaralandı

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.