Bereket Sofrasının bu haftaki hurağı Hacı Lütfullah Cami oldu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Kemalpaşa Mahallesi’nde Bereket Sofrası Buluşmasında Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bereket Sofrası etkinlikleri kapsamında bu hafta Hacı Lütfullah Camisinde Kemalpaşa Mahallesi sakinleriyle buluştu. Sabah namazı sonrası gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti yöneticileri ve Meclis Üyeleri de katılım gösterdi. Zeytin, peynir ve simit eşliğinde yapılan kahvaltının ardından mahallenin ve bölgenin sorunları dinlenerek ortak çözüm yolları üzerinde istişareler yapıldı.

Bereket Sofrası her hafta farklı bir mahalle ve farklı bir camide kuruluyor. Vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Alper Taban, buluşmaların amacını anlatarak, vatandaşları açık bir iletişim çağrısında bulundu. “Gören gözümüz, duyan kulağımız olun. Herhangi bir talebiniz, öneriniz, sorununuz varsa bize bildirin. Sistemlerimiz ve iletişim kanallarımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Ankara’da “Kral’ın Doğum Günü” resepsiyonu

Birleşik Krallık’ın Milli Günü olarak kutlanan “Kral’ın Doğum Günü” vesilesiyle Ankara’daki Büyükelçilik Konutu’nda düzenlenen resepsiyonda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki stratejik iş birliği vurgulandı. Resepsiyona çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay da katıldı.

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

Hacettepe’de 100 öğrenciye İmamoğlu soruşturması: ‘Rektörün helvası’ suç oldu

Hacettepe Üniversitesi yönetimi, protesto amacıyla “rektörün helvası” ismiyle kavurdukları helvayı dağıtan öğrencilere soruşturma açtı. Öte yandan 100 öğrenciye de soruşturma açıldığı öne sürüldü.

Son ankette AKP’de kale kalmadı! CHP o illerde farkı açtı

ORC Araştırma’nın beş büyükşehirde yaptığı son seçim anketlerde CHP, AKP’yle olan farkı açtı. Özellikle son genel seçimde Cumhur İttifakı’nın birinci olduğu Adana’daki sonuç dikkat çekerken Malatya’daki farkın yüzde 40’lardan 12’ye düştüğü görüldü.

Gazze’nin sesi olmuştu: Ünlü rapçi Macklemore’un evi soyuldu

ABD’nin Seattle eyaletinde “Macklemore” olarak tanınan rapçi Benjamin Hammond Haggerty’in evinin soyulduğu bildirildi. İki hırsızdan birinin, bakıcı kadını etkisiz hale getirdiğini ve diğer hırsızın da “binlerce dolar değerindeki eşyayı” çaldığı aktarıldı. Müzik kariyerine 2000’li yıllarda başlayan Macklemore, İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarını en üst perdeden eleştiren sanatçılardan olmuş, gelirlerinin bir bölümünü Filistinlilere bağışlamıştı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem