Küçükçekmece’de Araçtan Silah ve Bomba Ele Geçirildi: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
Küçükçekmece’de devriye polis ekipleri park halindeki bir araçtan şüphelenerek inceleme yaptı. İçerisinde 4 kişinin bulunduğu araçta arama yapan ekipler, 3 tabanca, 3 el bombası ve 1 uzun namlulu silah ele geçirdi. Araçtaki yaşları 18’den küçük 4 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, Atakent Mahallesi 17. Sokak’ta saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Mahallede asayişi sağlayan devriye polis ekipleri, park halindeki bir araçta 4 kişinin beklediğini görerek durumdan şüphelendi.
Şüphelileri araçtan indirip arama yapan ekipler, çok sayıda silahla karşılaştı. Bunun üzerine bölgeye Asayiş, Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinden ekipler sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı aramada, aracın içerisinde 3 tabanca, 3 el bombası ve 1 uzun namlulu silah bulundu. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
More Stories
Adana’da Çift Cinayetinin Şüphelisi 3 Yıldır Kayip
Fransa’da seçim davası sürüyor: Sarkozy iddiaları reddediyor
SMA Tip 1 hastası Kaan Ali Danaş’tan acı haber