Ankara’da 5 katlı binada korkutan yangın: 3 kişi yaralandı, 6 kişi dumandan etkilendi!

Ankara Çankaya’da 5 Katlı Binada Yangın Çıktı: 3 Kişi Yaralandı, 6 Kişi Dumandan Etkilendi

Gece saatlerinde Çankaya ilçesi Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde bulunan 105 numaralı 5 katlı binanın 4’üncü katında yangın çıktı. Yangın, yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangının elektrik kaynaklı çıktığı ve binada bir patlamanın meydana geldiği iddia edildi.

Yangında 3 Kişi Yaralandı, 6 Kişi Dumandan Etkilendi

Yangının başladığı dairede bulunan Yusuf Tayfun Çakmak, Gülhan Çakmak ve Fatma Fitnat Atalay yaralandı. Ayrıca yangının olduğu dairede kalan toplam 6 kişi dumandan etkilendi.

Cadde Ulaşıma Kapatıldı

Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilirken hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri güvenlik nedeniyle caddede ulaşımı kapattı ve itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangın esnasında binadaki yurttaşlara yardım eden Cem Meral, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Bir bayan çığlık atarak dışarı çıktı. Hemen yukarı çıktım. Yangın başlamıştı. Yukarıda bir yaşlı teyze ve karı koca vardı. Yaşlı teyzeyi sırtıma alıp indirmek istedim, panik oldu teyze. Ben de yukarıda bulunan başka bir arkadaşı sırtıma alıp indirdim. Patlama oldu. O zaman hepsi aşağı inmişti, yukarıda kimse yoktu. Tüp olabilir, başka bir şey olabilir. Hiç tahmin edemiyorum ama ateşten dolayı bir şey patladı.”

Related Posts

Ankara’da “Kral’ın Doğum Günü” resepsiyonu

Birleşik Krallık’ın Milli Günü olarak kutlanan “Kral’ın Doğum Günü” vesilesiyle Ankara’daki Büyükelçilik Konutu’nda düzenlenen resepsiyonda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki stratejik iş birliği vurgulandı. Resepsiyona çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay da katıldı.

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

CHP’li Nazlıaka: Her dört çocuktan biri çalışmak zorunda kalıyorsa, 2025 aile yılı değil; çocuk işçiliği ile mücadele yılı ilan edilmeliydi!

Hacettepe’de 100 öğrenciye İmamoğlu soruşturması: ‘Rektörün helvası’ suç oldu

Hacettepe Üniversitesi yönetimi, protesto amacıyla “rektörün helvası” ismiyle kavurdukları helvayı dağıtan öğrencilere soruşturma açtı. Öte yandan 100 öğrenciye de soruşturma açıldığı öne sürüldü.

Son ankette AKP’de kale kalmadı! CHP o illerde farkı açtı

ORC Araştırma’nın beş büyükşehirde yaptığı son seçim anketlerde CHP, AKP’yle olan farkı açtı. Özellikle son genel seçimde Cumhur İttifakı’nın birinci olduğu Adana’daki sonuç dikkat çekerken Malatya’daki farkın yüzde 40’lardan 12’ye düştüğü görüldü.

Gazze’nin sesi olmuştu: Ünlü rapçi Macklemore’un evi soyuldu

ABD’nin Seattle eyaletinde “Macklemore” olarak tanınan rapçi Benjamin Hammond Haggerty’in evinin soyulduğu bildirildi. İki hırsızdan birinin, bakıcı kadını etkisiz hale getirdiğini ve diğer hırsızın da “binlerce dolar değerindeki eşyayı” çaldığı aktarıldı. Müzik kariyerine 2000’li yıllarda başlayan Macklemore, İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarını en üst perdeden eleştiren sanatçılardan olmuş, gelirlerinin bir bölümünü Filistinlilere bağışlamıştı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem