ABD’den bir garip Gazze çıkışı

Gazze’de İnsani Kriz Derinleşiyor

Dünyanın son yıllarda en büyük insani krizine ev sahipliği yapan Gazze’de hayatta kalabilen milyonlarca sivil son günlerde gıdaya dahi ulaşmakta zorluk çekiyor. İsrail Ordusu, on binlerce sivili katledip bebeklerinin cinsiyet öğrenme partisini dahi Gazze’de bomba patlatarak sevinirken sınır kapılarından gıda yardım tırlarının girişine izin vermiyor.

ABD ile Netanyahu’nun yapılan görüşmeler sonrasında Gazze’yi işgal edeceklerini ve sivilleri tahliye edeceklerini ifade eden İsrail yönetimi kapsamlı bir yeni harekat için gün sayarken ABD’den de dikkat çeken bir çıkış geldi.

“Trump’ın İlham Verici Liderliği Sayesinde”

ABD Dışışleri Bakanlığı Sözcüsü Tammy Bruce, günlük basın toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın, “barışı güvence altına alacak, İsrail’i koruyarak Hamas’ı eli boş bırakacak ve Gazzelilere yardım edecek yaratıcı çözümler” çağrısında bulunduğunu ve Trump’ın liderliği sayesinde yardımın birkaç adım uzaklıkta olduğunu belirtti.

Related Posts

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

Kulis: AKP’de Erdoğan sonrasına hazırlık mı yapılıyor?

Kulis: AKP’de Erdoğan sonrasına hazırlık mı yapılıyor?

ABD’deki Türk göçmenler için önüne geleni ardına koymadı: Korkunç kazada yaşamını yitirdi

Nebraska’da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Sergen Taş, yaşamını yitirdi. Türk göçmenlerin bir neferei olan Taş, ailesine destek olmak için geldiği ABD’de hem çalışıyor hem de ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordu. Taş’ın ölümü, ailesi ve Türk göçmenleri yasa boğdu.

Kartalkaya Komisyonu’nda AKP’li vekilden bakanlıkların soruşturma izni vermemesine tepki: Kaçınmak suçluluk göstergesi olur

Kartalkaya Komisyonu’nda AKP’li vekilden bakanlıkların soruşturma izni vermemesine tepki: Kaçınmak suçluluk göstergesi olur

Minguzzi’nin katilinin kız arkadaşından ‘pes’ dedirten paylaşım: ‘Size manitamın elini öptürücem’

Geçtiğimiz ocak ayında tartıştığı kişiler tarafından 5 kez bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin katillerine TikTok hesabı üzerinden destek veren genç kız pes dedirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir