Trump’ın eski avukatı federal mahkemeye atandı

ABD Senatosu, Trump’ın Eski Avukatı Bove’un Federal Temyiz Mahkemesine Atanmasını Onayladı

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu, Başkan Donald Trump’ın eski avukatı Emil Bove’un federal temyiz mahkemesine yargıç olarak atanması teklifini kabul etti. Oylama sonucunda 50’ye 49 şeklinde sonuçlandı. Tüm demokratlar karşı oy kullanırken, iki cumhuriyetçi isim de Bove’un atanmasına karşı çıktı.

Bove, 2020’de sona eren başkanlık döneminin ardından yargılandığı dört davadan üçünde Trump’ı savundu. Kendisi Trump’ın “adamı” olduğu iddialarını reddederken, yargıyı yoksayarak senatörleri yanlış bilgilendirdiği suçlamalarını da yalanladı.

Related Posts

Cumhurbaşkanının halk plajından denize girdiğini görenler şaşırdı

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın halk plajından denize girdiğini görenler şaşırdı.

CHP’li Başarır: Kütahya Belediyesi hakkındaki vahim iddialara ve delillere rağmen dosya ayıklandı, Akın Gürlek sana yazıklar olsun!

CHP’li Başarır: Kütahya Belediyesi hakkındaki vahim iddialara ve delillere rağmen dosya ayıklandı, Akın Gürlek sana yazıklar olsun!

Britanya ve Galler’de cezaevlerinde mahkum ölümleri ve şiddet vakalarında ciddi artış yaşandı

Britanya ve Galler’de cezaevlerinde mahkum ölümleri ve şiddet vakalarında ciddi artış yaşandı

Lübnan Cumhurbaşkanı: Hizbullah’ı silahsızlandırmakta kararlıyız

Lübnan’da Hizbullah’ın silahsızlandırılmasına yönelik tartışmalar sürerken, Beyrut’tan yeni bir açıklama geldi.

Gaziantep’te Kaplanlara Özel Menü

Uluslararası Kaplan Günü’nde Gaziantep Doğal Yaşam Parkı’ndaki kaplanlara özel menü hazırlandı.

Trafikteki canavar kucağında çocuğu olan babaya saldırdı

Eskişehir’de trafikte çıkan tartışma sonrası aracını yolun ortasında bırakıp inen canavat, kucağında bebeği olan babaya saldırdı.