Hande Yener’in plaj konseri tarzına yorum yağdı: Pazarcı gibi olmuş

Hande Yener’in Cesur Kıyafeti ve Sıra Dışı Sahne Kombini Gündemde!

Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, Alaçatı’da gerçekleştirdiği plaj konseriyle adından söz ettirdi. Hem sahne performansı hem de tarzıyla dikkat çeken Yener, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

“Pazarcı Gibi Olmuş”

Sahne kombini ve cesur kıyafetiyle dikkat çeken Yener, sosyal medyada yoğun şekilde tartışıldı. Bazı hayranları Yener’in tarzını övgüyle karşılarken, bazıları ise espri yapmaktan geri durmadı. Özellikle bir kullanıcının, “Allah ne verdiyse… Yarın ne giyeceğim diye düşünüp sabahında yaptığım kombin, pazarcı gibi olmuş” şeklindeki esprili yorumu kısa sürede viral hale geldi.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (21 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (21 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İran ile Avrupa Ülkeleri Nükleer Görüşmelere Başlıyor

İran, İngiltere, Fransa ve Almanya arasında nükleer görüşmeler 25 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak.

Ekrem İmamoğlu savunma metnini paylaştı

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi adlı hesabından savunmasının tam metnini paylaştı

Beylikdüzü’nde AVM’nin yemek katının tavanı çöktü: 1 kişi yaralandı

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinde tavanın kısmen çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Milli atlet Dilek Koçak, 23 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu

Norveç’in Bergen şehrinde düzenlenen Avrupa U23 Atletizm Şampiyonası’nda milli atlet Dilek Koçak 1500 metre yarışında 4:08.79’lik derecesiyle altın madalya kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi Finalleri kadrosu belli oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi final etabı kadrosunu duyurdu. Sultanlar, finallerin oynanacağı Polonya’ya gitti.