İstanbul’da 9 gündür haber alınamayan kişi ölü bulundu

Esneyurt’ta Şeyhmus Süsli’ye Ait Ceset Bulundu

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Esenyurt’ta ikamet eden Şeyhmus Süsli’den uzun süre haber alamayan yakınlarınca 8 Mart’ta polis merkezine yapılan kayıp başvurusu üzerine harekete geçti.

Ekipler, yaptıkları çalışmalarda, Süsli ile aynı iş yerinde çalışan M.E’nin ifadesine başvurdu. Ancak yapılan araştırmalarda Süsli’nin cesedi Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde boş bir arazide bulundu.

Polis, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen M.E’nin de arasında olduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. Süsli’nin cesedi ise kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Güney Koreli yayıncıyı tacize 4 yıl hapis cezası

Kadıköy’de Güney Koreli yayıncıyı taciz eden 71 yaşındaki sanığa 4 yıl hapis cezası verildi.

Tepki çeken operasyon görüntüleri eski çıktı

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün paylaştığı ve basına servis ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) operasyon görüntülerinin 8 ay önceki ‘Aliağa rüşvet operasyonu’na ait olduğu ortaya çıktı.

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Bir ayda 3 ülke gezdi Ankara’da dinleniyor

Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 yıllık görev süresinde 45 ülkeye 120 ziyaret yaptı. 2017’den beri 540 bin kilometre yol yaptı. Makamına 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’e 1 kez bile gitmedi.

Almanya’dan Türkiye’ye Eurofighter onayı! Anlaşma yolda…

Alman medyası, Merz hükümetinin Türkiye’ye Eurofighter savaş uçaklarının ihracatına olumlu baktığını bildirdi. Handelsblatt gazetesi, satış anlaşmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı. Savunma haber sitesi Army Recognition ise bu kararın …