Vaiz Halil Konakcı hakkında suç duyurusu: Bu coğrafyanın Şeyh Said’leri, FETÖ’leri bitmez

Bağımsız Milletvekili Ümit Dikbayır, Vaiz Halil Konakçı Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Bağımsız Milletvekili Ümit Dikbayır, Vaiz Halil Konakçı hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve milli değerlerimizi aşağılama’ suçlarından savcılığa şikayette bulundu. Dikbayır, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve milli değerlerimizi aşağılamak suçlarından Halil Konakçı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu coğrafyanın Şeyh Said’leri, Fetö’leri, Lawrence’ları bitmez. Ancak bu ülkenin de Talat’ları, Enver’leri, Mustafa Kemal’leri bitmez.” (ANKA)

 

 


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakmıştı: Salwan Momika canlı yayında öldürüldü

TIKLAYIN – Kulis | CHP’de ön seçim krizi: İmamoğlu tam destek verdi, Yavaş beklemede

TIKLAYIN – Antalya’da eski güreşçiyi öldüren ve başka bir güreşçiyi yaralayanlara ceza yağdı

TIKLAYIN – Dubai’de seks yaptığı için hapis cezasına çarptırılan İngiliz genç, af bekliyor

TIKLAYIN – AKP kurucularından Hüseyin Çelik: Mazlumlar zalim oldu; kendi militan yargımızı oluşturduk, 15 Temmuz yargısı giyotin gibi çalışıyor

TIKLAYIN – Suriye’de ismini Devlet Bahçeli’nin koyduğu yeni parti kuruluyor; hazırlanan logo ne anlama geliyor?

Related Posts

Pakistan’dan Hindistan’a karşı yeni hamle: Orduya tam yetki verildi

Pakistan hükümeti, Hindistan’ın gerçekleştirdiği saldırıya yanıt olarak, Pakistan Silahlı Kuvvetlerine gerekli karşılığı verme yetkisi verildiğini açıkladı. Açıklamada, Hindistan’ın eyleminin uluslararası hukuk çerçevesinde açık bir savaş ilanı anlamına geldiği vurgulandı. Pakistan yönetimi saldırılarda sivil yerleşim yerlerinin hedef alındığını, 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 46 kişinin de yaralandığını duyurmuştu.

Sokakta boynundan bıçaklanan Betül dehşet anlarını anlattı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, sokakta Betül Ç.’yi (18) bıçakla yaralayıp, telefonunu da gasbedip kaçan ve olaydan 1 gün sonra yakalanıp tutuklanan Çağlar Efe D. (17) hakkında, toplam 26 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ölümden döndüğünü belirten Betül Ç., “Hala kabuslar görüyorum. Olaydan 2 hafta önce bıçaklamayı planlamıştı ancak başaramamıştı. O zaman tutuklanmadı. En sonunda bıçakladı. O gün ölebilirdim. En ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Colani, ilk kez Avrupa yolunda: Yarın Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından kabul edilecek

Barajdaki halk nöbetinin sona erdiği açıklandı. SDG, Tişrin’i Şam yönetimine bırakıyor

Putin, İran Başbakanı Pezeşkiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kremlin tarafından yapılan yazılı açıklamada, Putin’in 26 Nisan’da İran’ın Şehid Recai Limanı’nda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için taziyelerini ilettiği belirtildi.

Gazeteci Ayşenur Arslan beraat etti

Terör propagandası yaptığı iddiasıyla hakkında 7,5 yıla kadar hapis talep edilen gazeteci Ayşenur Arslan, yargılandığı davadan beraat etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir