Kozan’da Peynir Yapımında Yangın

Adana Kozan’da Ev Yangınını Tetikleyen Olay

Adana’nın Kozan ilçesinde, bir evin bahçesinde peynir yapımında kullanılacak sütü kaynatmak amacıyla yakılan ateş, kontrolden çıkarak yangına sebep oldu.

Olayla ilgili bilgilere göre, Çanaklı Mahallesi’nde bulunan bir evden çıkan yangın ihbarı üzerine, itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alınan yangın, evde maddi hasara yol açtı.

Yangının sebebinin, peynir yapımı için bahçede yakılan ateşin tamamen söndürülmemesi olduğu belirlendi.

Related Posts

Trump’tan Gazze açıklaması: ‘Ateşkese çok yaklaşıldı’

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze’de ateşkes anlaşmasına çok yaklaşıldığını söylemesi umutları arttırdı. ABD, İsrail’in anlaşmayı kabul ettiğini belirtirken teklifi inceleyen Hamas yanıtında, bazı rehineleri serbest bırakacağını duyurdu.

Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy ile telefonda görüştü.

Tekne kaptanı lastik botta ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kazıklı Mahallesi’nde yaşayan tekne kaptanı lastik botun içinde ölü bulundu.

Özel’den miting çağrısı: Adalet ve demokrasi için sesimizi yükselteceğiz!

CHP lideri Özgür Özel, yarın Düzce’de düzenlenecek miting için çağrıda bulunarak “Adalet ve demokrasi için sesimizi Düzce’den yükselteceğiz!” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Lavrov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü. Bakan Fidan ve Lavrov arasındaki görüşmede, 2 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek görüşmelere yönelik hazırlıklar ele alındı.

Sinopta 113 üniversite öğrencisi hastanelik oldu

Sinop Valiliği, kentte 113 üniversite öğrencisinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğunu ve öğrencilerin ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.