Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Bir ayda 3 ülke gezdi Ankara’da dinleniyor

Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 yıllık görev süresinde 45 ülkeye 120 ziyaret yaptı. 2017’den beri 540 bin kilometre yol yaptı. Makamına 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’e 1 kez bile gitmedi.

Almanya’dan Türkiye’ye Eurofighter onayı! Anlaşma yolda…

Alman medyası, Merz hükümetinin Türkiye’ye Eurofighter savaş uçaklarının ihracatına olumlu baktığını bildirdi. Handelsblatt gazetesi, satış anlaşmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı. Savunma haber sitesi Army Recognition ise bu kararın …

CHP’li Bağcıoğlu’ndan ‘FETÖ’ açıklaması: ‘Devletimize yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça göstermekte’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarının, bu örgütün devlete yönelik tehdit oluşturmayı sürdürdüğünü açıkça gösterdiğini belirtti.

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarptı: 8 kişi yaralandı

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.