Milli Savunma Bakanı Güler: Suriye’nin kuzeyinde operasyonlar devam ediyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Teğmenler Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Disiplin süreci yürütülen teğmenler hakkında sahte tutanak tutulduğu iddiasına ilişkin konuşan Bakan Güler, “Bir disiplin kuruluna çıkıyorlar. Oradaki insanlar her şeyi inceliyor. Her yazılana, çizilene inanıyor musunuz? Söyleyeceklerimizin hepsini söyledik” şeklinde konuştu.

Güler, ‘Suriye’de Fırat’ın doğusuna yönelik operasyon yapılacak mı’ sorusuna ise, “Dün kaç tane hava harekatı yapıldığını biliyor musunuz? Zaten her şey devam ediyor” yanıtını verdi.

Related Posts

180 yıldır kayıp sanılıyordu: Tarihi değiştiren bildiri kutudan çıktı

Amerika’da bir Baptist kilisesinin arşivinde, 19’uncu yüzyıldan kalma ve 180 yıldır kayıp olduğu sanılan tarihi bir kölelik karşıtı bildiri ortaya çıktı.

Tunç Soyer’in ifadesi sona erdi

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de gözaltına alındığı operasyonda gelişmeler sürüyor. Soyer’in ifadesi tamamlandı. Avukatlar İsmet Köymen ve Murat Aydın basın açıklamasında bulundu

Güney Koreli yayıncıyı tacize 4 yıl hapis cezası

Kadıköy’de Güney Koreli yayıncıyı taciz eden 71 yaşındaki sanığa 4 yıl hapis cezası verildi.

Tepki çeken operasyon görüntüleri eski çıktı

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün paylaştığı ve basına servis ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) operasyon görüntülerinin 8 ay önceki ‘Aliağa rüşvet operasyonu’na ait olduğu ortaya çıktı.

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.